Lori Bishop Staff Photo

Class Schedule  

 

Yates / Bishop 2017-2018 Class Schedule (Overview)

7:30 – 7:50              (20 minutes)            Morning procedures / Announcements

7:50 – 10:00                        (130 minutes)         1st Tier I Instruction Block

·        There is generally a bathroom / snack break in this block

10:00 – 11:55         (115 minutes)         2nd Tier I Instruction Block

11:55 – 12:25         (30 minutes)            Lunch

12:25 – 12:45         (20 minutes)            Recess

12:45 – 1:10                        (25 minutes)            Tier II Instruction Block

1:10 – 1:50              (40 minutes)            RTI

1:50 – 2:30              (40 minutes)            Related Arts

2:30 – 2:40              (10 minutes)            Final Announcements / Pack / Clean / Leave